Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Költöztetés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Dumics - Gábor [3. oldal]
részletek »

Költöztetés képes leírás: Dumics - Gábor [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: koltoztetes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 144 db
Dumics Kft. Szállítmányozás és Költöztetés

Dumics Kft. Szállítmányozás és Költöztetés

Belföldi- és nemzetközi fuvarszervezés, árufuvarozás, költöztetés, bútorszállítás, daruzás, vámügyintézés - teljes körű tanácsadás, melyet alapos tervezés előz meg, a munka gyors és szakszerű lefolyása érdekében. A hét minden napján, 0-24 óráig igénybe veheti szállítási és költöztetési szolgáltatásainkat az ország egész területén.

Efenti Trans

Efenti Trans

Vállalunk belföldön és külföldön mindennemű fuvaros munkát. Költöztetünk, árut terítünk, fuvarozunk, vagy csak ha Ön vett egy bútort vagy mosógépet és nem tudja haza vinni, mi megoldjuk. Hívjon bátran. Áru biztosítással is rendelkezünk. Weboldalunkon megtekintheti árainkat. Cégünk fő tevékenysége a belföldi és nemzetközi közúti áruszállítás az Európai Unió területén. Cégünk szemléletéhez tartozik, hogy az áru a megfelelő időben a megadott helyre érkezzen zökkenőmentesen. Fontos számunkra a megbízó elégedettsége, így a különböző igényeket figyelembe vesszük, és rugalmasan kezeljük a kéréseket. Füsi Nikolett 36-20-777-0095 office@efentitrans.com

Emelőberendezések költöztetéshez

Emelőberendezések költöztetéshez

A Modul-Stor Hungary Kft. célja, hogy a kishaszonjárművekkel való munkát könnyebbé és gyorsabbá, ezáltal pedig a vállalkozásokat versenyképesebbé tegye. Termékeink angol gyártmányúak, Nyugat-Európában már széles körben elterjedtek, és jelentősen hozzájárulnak a kishaszonjárművekkel végzett munka hatékonyságához. Emelőberendezéseink (járműre szerelt daruk, emelőhátfalak) kis önsúlyúak, mégis strapabíró szerkezetek, amelyek mind platós mind dobozos járművekre felszerelhetők. Terhelhetőségük 250-2000 kg-ig terjed, irányításuk pedig egy nyomógombos távirányítóval történik.

Enzo-Trans

Enzo-Trans

égünk 1990-ben alakult. Kezdettől fogva foglalkozunk komplett költöztetéssel, szükség esetén csomagolással, bútorszereléssel. Külföldre vámügyintézést vállalunk. Természetesen belföldre is szállítunk. Vállalunk belföldre, akár rövid távra is, és külföldre, Európa területére: Költöztetést, darabáru szállítást, bármilyen típusú zongorát, akár kisebb mennyiségű bútort, ingóságot is. Antik és koloniál vagy barokk bútor sérülésmentes szállításában is gyakorlottak vagyunk.

Eumovers

Eumovers

Az általunk csomagolt és szállított bútorokra, értéktárgyakra garanciát vállalunk. Szolgáltatásaink: belföldi és nemzetközi költöztetés; belföldi és nemzetközi szállítás; belföldi és nemzetközi fuvarozás; belföldi és nemzetközi teherfuvarozás; belföldi és nemzetközi árúszállítás; belföldi és nemzetközi anyagmozgatás.

Euromove

Euromove

Az EuroMove költözésed lebonyolítása mellett átvállalja az áttelepülés során felmerülő összes problémádat: lakást keres, gyermekednek óvodát vagy iskolát, beszerzi a külföldi munkavállaláshoz szükséges engedélyeket, tárolja a bútoraidat, vagy éppen bútort kölcsönöz, ha arra van szükséged. A teljes körű kiszolgálás mellett kínálunk pénztárcakímélő megoldást is.

Express Költöztetés

Express Költöztetés

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik lakossági és közületi költöztetéssel. Szolgáltatásainkban a költöztetés, pianínó, trezor szállítás, anyagmozgatás autóbérlés is fellelhető. Akciós ajánlat a honlapon Tel: 06/20-369-2409

FőSped tehertaxi - Budapest

FőSped tehertaxi - Budapest

Szolgáltatásaink: Irodák költöztetése: Komplex költöztetés, Bútorok szét-, összeszerelése lapraszerelve, Fóliázás, dobozolás, felcímkézés, Számítástechnikai eszközök csomagolása, szállításra való előkészítése, SALGO és egyéb polcrendszerek szét-, és összeszerelése, Irodai nehézgépszállítás: - fénymásolók, páncélszekrények stb.,b Leltárkészítés igény szerint, Irattározás, iratmegsemmisítés, Leselejtezett irodabútorok, számítástechnikai eszközök, hulladékok elszállítása Lakások költöztetése: * Díjtalan helyszíni felmérés, Igény esetén bútorok szétszedése, összerakása, csomagolása, szállításra alkalmassá tétele. Könyvek, iratanyagok, ruhaneműk, egyéb háztartási tárgyak csomagolása, dobozolása, címkézése. Egyéb, nagy értékű, speciális szállítást igénylő cikkek, eszközök (festmények, antikvitások) csomagolása, Könyvtárak rendszerezése, Hagyatékok felszámolása (értékbecsléssel), Pincék, tárolók kiürítése, lomtalanítás

Hirdetés
Frankó

Frankó

Költöztetés 1990 óta magas színvonalon! Frankoköltöztet a költöztetés szakmában - belföldi költöztetés és nemzetközi költöztetés; költöztetés profi módon, lakossági költöztetés, irodaköltöztetés, lakásköltöztetés, bútorszerelés, csomagolás, irodaház költöztetés. Belföldi fuvarozás, fuvarszervezés. Szállításban profi: szállítás, szállítmányozás, logisztika, belföldi költöztetés. Rakodás: kézi rakodás, csomagolás, bútorszerelés. Movers Moving Company Budapest, moving, removal, relocation, experts mover movers. We are experts on moving - removal - relocation mover movers, Moving Company of Budapest, Umzug, Möbeltransport, Entsorgung,

Fuvarbörze

Fuvarbörze

Fuvarbörze és rakomány közvetítő rendszer a Teleraktér speditőr és raktár adatbázis, ahol a fuvarozók rakományok, míg a szállítani kívánók szállítmányozókat kereshetnek. Regisztráljon ingyenesen a rendszerbe és azonnal fel is veheti a kapcsolatot a kívánt céggel. Raktározás élőállat szállítás vagy szóródó anyag szállítás mellett, a fuvarbörze számos más rakománytípus közvetítésében segít, magyar és európai fuvarozókkal történő kapcsolatteremtésben segédkezik.

Fuvarbörze

Fuvarbörze

A www.fuvarborze.biz azért jött létre, hogy a mindennapi rutinfeladatokat, mint az üres kapacitáshoz szállíttató vagy az üres kocsi keresése még gyorsabban, hatékonyabban, már-már automatikusan menjen, csökkentve ezzel a keresési munkával járó költségeket, a hirdetési költségeket. Így a szállíttatni kívánó ügyfelek böngészhetik a fuvarozók szabad kapacitásait és visszautóit, a fuvarozók pedig böngészhetik a szállíttatók által feltöltött elszállításra váró rakományokat és egyéb munkaajánlatokat. Rendszerünk igen egyszerűen, ám nagyon hatékonyan és praktikusan üzemel. Jellemző rá a könnyű használhatóság és az áttekinthetőség. Nálunk a Fuvarozók ingyen és korlátlanul böngészhetnek az elszállításra váró rakományok és a meghirdetett munkaajánlatok között. Az itt regisztrált Fuvarozók bejelentkezés után szabadon jelentkezhetnek a rakományokra, munkaajánlatokra és megtehetik árajánlataikat a Szállíttatók felé.

Fuvarcenter

Fuvarcenter

Költöztetés Budapesten és országosan. Szállítás, rakodás, fuvarozás megbízható munkaerőkkel, korrekt elszámolással, meglepetések nélkül, garanciával. Szolgáltatásaink: Áruszállítás, árufuvarozás: 1 - 24 tonnás tehergépkocsikkal darabáru szállítás, építőanyag szállítás, élelmiszer-szállítás, és egyéb fuvarozás. Speciális felépítményű járművekkel is. (Pl. Emelő hátfalas, önrakodó) Költöztetés: Az egyszobás lakástól a luxus villáig mindent elköltöztetünk. Raktár, üzem, gyár nem akadály! Munkában megedződött, tapasztalt, profi rakodókkal. Bízza ránk a munka nehezét! A szállítandó bútorokat, berendezési tárgyakat kívánságra, külön térítés ellenében becsomagoljuk. (Teljes szállítási garanciát csak csomagolt árura tudunk vállalni) Nagyobb munka esetén, Budapesten ingyen felmérést végzünk, ha szükséges. Rakodás: Szakképzett rakodókkal Speciális igényeknek megfelelően. Költöztetéshez, gépmozgatáshoz, hangszerszállításhoz, raktárrendezéshez, bútortologatáshoz, rakosgatáshoz, stb. Sokoldalú munkatársainknak nincs lehetetlen feladat! Csomagolás: Igény szerint a szállítandó áru becsomagolását is vállaljuk. (Teljes szállítási garanciát csak csomagolt árura tudunk vállalni)

Fuvarcenter

Fuvarcenter

Szolgáltatásaink:1 - 24 tonnás tehergépkocsikkal. Darabáru szállítás, építőanyag szállítás, élelmiszer-szállítás, stb... Speciális felépítményű járművek. Az egyszobás lakástól a luxus villáig mindent elköltöztetünk. Raktár, üzem, gyár nem akadály! Munkában megedződött, tapasztalt, profi rakodókkal. Bízza ránk a munka nehezét! A szállítandó bútorokat, berendezési tárgyakat kívánságra külön térítés ellenében becsomagoljuk. Teljes szállítási garanciát csak csomagolt árura tudunk vállalni) Nagyobb munka esetén, Budapesten ingyen felmérést végzünk, ha szükséges. Szakképzett rakodókkal Speciális igényeknek megfelelően. Költöztetéshez, gépmozgatáshoz, hangszerszállításhoz, raktárrendezéshez, bútortologatáshoz, rakosgatáshoz, stb. Igény szerint a szállítandó áru becsomagolását is vállaljuk. (Teljes szállítási garanciát csak csomagolt árura tudunk vállalni) Külön kívánságra a csomagolóanyagot beszerezzük és kiszállítjuk. Gép- és páncélszekrény szállítás, mozgatás, szakképzett rakodókkal, profi szállítókkal. Hangszerszállítás.

Fuvarpeti költöztetés

Fuvarpeti költöztetés

Budapesti költöztetés magánszemélyek, irodák és intézmények részére rakodással is. Lakossági költöztetés és rakodás. 15 éves tapasztalat referenciákkal! Bútorszállítás 20 m3 önrakodós autókkal.15 éves tapasztalat referenciákkal!

Fuvarvonal Budapesten és vidéken

Fuvarvonal Budapesten és vidéken

Fuvarozás, teher- és bútorszállítás, költöztetés Budapesten és vidéken. Szolgáltatásaink: - közúti árufuvarozás, áruterítés - lakossági költöztetés - irodaköltöztetés - zongora, pianínószállítás - anyagbeszerzés - páncélszekrény, gépszállítás - lakáson belüli bútor, anyagmozgatás - tehertaxi (pár kisbútor, háztartási gép) - bútorszerelés - lomtalanítás, zsákos sitt szállítás - csomagoló anyagok biztosítása

Tuti menü