Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Költöztetés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Gl Zsiga - Költöztetés [4. oldal]
részletek »

Költöztetés képes leírás: Gl Zsiga - Költöztetés [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: koltoztetes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 144 db
Gl Zsiga

Gl Zsiga

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás... Költöztetés Laká s, albérlet, családiház költöztetés, valamint iroda, üzlet és raktár költöztetés Budapest, Pest-megye, vagy akár vidéki címekre is. Igény esetén a csomagolásban, a bútorok szét- és összeszerelésében is segítünk... Lakás, albérlet, családiház költöztetés. Áruszállítás, fuvarozás belföldön és Európa szerte. Lomtalanítás, zsákos sittszállítás. Hasznos tippek, tanácsok költözködés esetére.

Gran Trans Kft

Gran Trans Kft

Cégünk vállal lapterjesztést,küldemény, csomag és irodaszer szállítást ,anyagbeszerzést, lakás, iroda költöztetést,házhozszállítást,raklapos áruk szállítását.

Győr zoga56

Győr zoga56

Költöztetés, Árufuvarozás, Lomtalanítás belföldön, bemutatkozó oldal

Hazai és nemzetközi költöztetés

Hazai és nemzetközi költöztetés

Költöztetés és páncélszekrény szállítás több mint tízéves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel. Hogy megkönnyítsük a helyzetét, olvassa el költözési tanácsainkat. Cégünk magánszemélyek és cégek, irodák költöztetését egyaránt vállalja. Oldalunkon, a portfóliónkon és referenciáinkon kívül költözési tippeket is olvashat. Ezzel is igyekszünk felkészíteni a költözésre.

Hórukk Speed - Sándorfalva

Hórukk Speed - Sándorfalva

A Hórukk-Speed Fuvarozó, Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaságot 2000. október 17.-én alakította meg két barát. Elsődleges céljuknak a költöztetési feladatok minél jobb elvégzését tekintették. Kezdetben egy darab 3,5t összsúlyú tehergépjárművel végezték feladatukat. Elég hamar kiderült, hogy ez az egy gépjármű kevés lesz a megbízásaik teljesítéséhez. Mintegy két hónap elteltével megvették a cég történetének első 7,5t teherbírású gépjárművét. Ez a fiatalabb tehergépjármű minőségi fejlődést is hozott a cég életében. A korszerűbb gépjárművel jobban tudtak megfelelni megbízóik igényeinek. 2001. tavaszán elérkezettnek látták az időt, hogy belevágjanak életük addigi legnagyobb kihívásának. Megpályázták, majd meg is nyerték a Démász Rt. székházának ki- és beköltöztetését. Munkájuk elismeréseként a költözés befejezését követően a Démász Rt. szerződést ajánlott a Hórukk-Speed bt.-nek, melyet örömmel elfogadtak. A Hórukk-Speed bt. életében hatalmas változásokat okozott ez a munka. Egyre több megbízás érkezett cégektől, irodáktól, melyek nem várt módon növelték a lakossági megbízásokat is.

Hungit-Logistic - Nemzetközi szállítmányozás

Hungit-Logistic - Nemzetközi szállítmányozás

Cégünk jól képzett szakemberei által amit biztosítani tudunk Önnek, optimális és költséghatékony megoldások a nemzetközi- és belföldi szállítmányozás, valamint a raktárlogisztika területén. Tevékenységünk szerves részei: - komplett rakományok szállítása kisteherautókkal és 24 tonnás kamionokkal - részrakományok és kisebb küldemények szállítása - gyűjtőáru szállítás - speciális áruk szállítása (hűtést igénylő, veszélyes, folyékony és siló áruk) - túlméretes küldemények szállítása - belföldi disztribúció - szállítmánybiztosítások megkötése

Intermédia trans

Intermédia trans

Háztól-házig történő szolgáltatással állúnk ügyfeleink szolgálatára az Európai Unió egész terűletén. A mai kornak és igénynek megfelelő teherautókkal és többéves nemzetközi gyakorlattal rendelkező sofőr és rakodó csapattal végezzük a költöztetést. Teljes vagy részleges csomagolás, értékei be és kicsomagolása. Rakodó munkásokat biztosítunk a fel és lepakolás helyszínén. A költöztető autó kilométer díját egy irányba számoljuk. Napi díjat a kiutazás megkezdésétől a vissza érkezésig számoljuk.

Iroda-költöztetés és bútorszállítás

Iroda-költöztetés és bútorszállítás

Költöztető cégünk 1993-ban alapított magánvállalkozás. Lakás költöztetéssel valamint irodaköltöztetéssel foglalkozik. Kezdetben egy teherautóval és a hozzá tartozó gyakorlott rakodó személyzettel végeztünk költöztetéseket, mára öt teherautóval állunk megrendelőink rendelkezésére. Autóink 7,5 tonnás,valamint 3,5 tonnás bútorszállító teherautók, melyek az év bármely napján állnak megrendelőink szolgálatára az ország bármely pontjára való költöztetésre.

Kecskemét Kültöztessen velem

Kecskemét Kültöztessen velem

Igyekszünk korrekt, magas színvonalú munkát elérhető áron elvégezni. Iránymutatónk a megbízhatóság, az igényesség, pontos munka. Munkáink egy részét a megelégedett ügyfelek elmondásainak köszönhetjük. Jelenleg 6 - mindenre elszánt - érettségizett, egyenöltözettel ellátott fiatalember és három ponyvás, a költöztetésre abszolút felszerelt autóval dolgozunk. A három, különböző méretű autót mindig az optimális munkára tudjuk küldeni. Nagyobb volumenű iroda, nagyobb családi ház, kúria költöztetése az összeszokott csapatnak több autóval sem akadály.

Hirdetés
Kiss-teher 2005 Bt.

Kiss-teher 2005 Bt.

Cégünk fő profilja a költöztetés, ezen belül a nemzetközi költöztetetés. Munkáinkra garanciát jelent az évek óta együtt dolgozó rakodó csapat és az európai szabványoknak megfelelő műszaki állapotú járműpark. Árainkat mindig a feladathoz és a megrendelőink igényeihez próbáljuk a legoptimálisabban kialakítani. Minden esetben alkalomra szabott díjat kalkulálunk.

KKV szállítás

KKV szállítás

A DHL Global Forwarding a légi- és tengeri szállítás mellett különböző szállítmányozási módozatokat kombináló multimodális - leggyakrabban tengeri-légi, illetve vasúti-légi - megoldásokat kínál a világ 220 országába. Kedvező árak, gyors tranzitidő, rugalmas megoldások Ázsiától Amerikáig a kis- és középvállalkozások igényeire szabva.

Konténer Hungária

Konténer Hungária

Társaságunk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja partnerei számára: Az alábbi típusú konténerek bérbeadása, kiadása és értékesítése, rövid átfutási idővel: * Használt 20' és 40' tengeri raktárkonténerek; * Új 20' tengeri raktárkonténerek; * Felújított 20' és 40' raktárkonténerek; * 20' és 40' ISO hűtőkonténerek; Egyedi igények alapján konténerek gyártása. A forgalmazott konténerek szállítása és telepítése az ország minden pontjára.

Kontéren, Raktárkonténer

Kontéren, Raktárkonténer

A kontener.hu a különböző tipusú szabvány konténerek kereskedelmével, bérletével, átalakításával és javításával, valamint igény esetén egyedi méretű konténerek gyártásával is foglalkozik . /-Konténer értékesítés, vásárlás, konténerek bérbeadása-/ Hőszigetelt raktárkonténer gyártása és használt- és új hűtőkonténer forgalmazása. Konténer szállítás és telepítés az ország minden pontjára.

Költöztet

Költöztet

Profi hazai, és nemzetközi költöztető cég, teljes körű kiegészítő szolgáltatásokkal. Csomagolás, tanácsadás, és természetesen költöztetése Budapesten, és vidéken is, sőt akár külföldre is. Mi egy profi cég vagyunk, komoly teherautókkal, és komoly szakemberekkel, nem pedig kényszervállalkozók.

Költöztetés

Költöztetés

Szállítási programunk bevált módszert biztosít ügyfeleinknek, mely elősegíti a hatékonyságot és a megbízható szolgáltatást. Tevékenységeink: irodaköltöztetés, lakásköltöztetés, rakodás, csomagolás, speciális szolgáltatás ( gépek szállítása komplex gépszállító egységekkel, antik tárgyak,- bútorok szállítása, bútorszerelés).

Költöztetés

Költöztetés

Speciális költöztetés kell irodája vagy lakása számára? Legyen az páncélszekrény vagy egy antik bútor, esetleg zongora, mi nem mondunk nemet! Hazánk egész területén vállalunk költöztetést, ami a vidéken élők számára is nagy segítség lehet. Munkánk során, precízen és pontosan szállítunk, így a költöztetés nem rémálom, hanem álom lesz önnek!

Költöztetés - Tehertaxi Non-Stop

Költöztetés - Tehertaxi Non-Stop

Költöztetés Tehertaxi Non-Stop Azonnal !Házhozszállítás , Fuvarozás , Bútorszállítás , Költöztetés , Lomtalanítás Fix áraink a legmegfelelőbbek és a legolcsóbbak !! Nincs kiállási díj,nincs óradij,nincs várakozási díj.. Hívjon bátran,velem lehet egyezkedni!!A legolcsóbb vagyok a piacon !! Tételtől, mennyiségtől független,akár 1 tétel szállítása is ,a legkedvezőbb áron. Országosan vállalok fuvarokat,Hívástól számított akár 1-2 órán belül is. Non-Stop 0-24!

Tuti menü