Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Költöztetés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Költöztetés - Mobilizator [6. oldal]
részletek »

Költöztetés képes leírás: Költöztetés - Mobilizator [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: koltoztetes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 144 db
Költöztetés külföldre

Költöztetés külföldre

Ön már többször költözött, de most sikerült saját lakást vásárolnia, viszont a költöztetés munkálataival nem szeretne önmaga kínlódnia? Ebben az esetben keressen fel bennünket! Mi a költöztetés minden feladatában segítünk Önnek és velünk a költöztetés még külföldről is megoldható! Tekintse meg honlapunkat, és olvassa el milyen szolgáltatásokkal várjuk Önt!

Költöztetés olcsón Debrecenben

Költöztetés olcsón Debrecenben

Ha eljött az ideje, hogy cégük telephelyét-irodáját egy nagyobbra cseréljék, vagy éppen családjával dönt egy kényelmesebb vagy szebb ingatlan mellett mint az eddigi, a költöztetés folyamatához szüksége lesz egy megbízható, gyors, és rutinos költöztető csapatra. Debrecenben ajánljuk figyelmébe a Mi költöztető csapatunkat amely családi vállalkozás és már több mint 30 éve végzi tevékenységét. Megkeresése után egy kollégánk Debrecen területén kiszáll otthonába-irodájába és helyszínen tesz ajánlatot.

Költöztetés percdíjon

Költöztetés percdíjon

Költöztető cégünk kedvező árakkal, percdíjas szolgáltatással áll az ügyfelek rendelkezésére. Tehertaxi szolgáltatásunk önállóan, illetve alkalmazott költöztetőinkkel is megoldható. Költöztetés összeszokott brigáddal, megbecsült szállító munkásokkal. Lomtalanítás tetszőleges számú rakodóval emeletdíj nélkül. Hívjon bennünket, ha bútorait vagy árút kell szállítani, mi segítünk! A szállítás során a ránk bízott teher biztosítva van. Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján 0-24 óráig várja hívását. Látogasson el weboldalunkra, olvassa el valós ajánlóleveleinket!

Költöztetés profikkal könnyedén

Költöztetés profikkal könnyedén

Költözés már megint, és még nincs egy profi csapat aki a segítségére lehetne? Megnyugtatom, hogy van. Lakossági és céges költözések komplett lebonyolítása, behajtási engedélyek beszerzése, dobozok bérlése és megvétele. Nálunk mindenre van lehetőség, sőt ajánlom figyelmébe a páncélszekrény vagy zongora szállítási szolgáltatásunkat is. Minden kényes feladattal megbirkózunk, akadályt az sem jelent, ha éppen 2 tonnás eszterga gépet kell szállítani, mivel mindenhez van alkalmas szerszámunk. Csapatunk tényleg profi és elhivatott a szakmája iránt, keressen bennünket bátran.

Költöztetés SA Bt-vel

Költöztetés SA Bt-vel

Költöztetést vállalunk mesterfokon. Közel 20 éve foglalkozunk lakossági és cégek költöztetésével egyedi igényeknek megfelelően. Sikerünk kulcsa a pontosságban a szakszerűségben és a biztonságos szállításban rejlik. Cégünk nem specializálódott a költöztetés egy fajta részére tevékenységünket igyekszünk mindenki számára elérhetővé tenni, hogy az amúgy is hosszas és fáradalmas munkát megkönnyítsük. Nem csak egyszerű költöztetéssel foglalkozó vállalkozás vagyunk, profilunk kiterjed az áruszállításra, egy irodaházon belül történő átszállításra, törékeny, különös figyelmet igénylő eszközök biztonságos rakodására, pakolására, és nem utolsó sorban feleslegessé vált bútorainak lomtalanítását is vállaljuk. Igyekszünk eszközeinkkel és szakembereinkkel a leggyorsabban és legbiztonságosabban eljuttatni a kívánt helyre bútorait, gyakorlatiasságunkat és tapasztalatunkat ki használva. Különös figyelmet fordítunk a sérülés mentes szállításra és az eleve szakszerűsített autóban való elhelyezésre.

Költöztetés vagy nehéz tárgy szállítására, tehertaxi!

Költöztetés vagy nehéz tárgy szállítására, tehertaxi!

Budapesten, a XVII. kerületben található a Mapazi Kft. Amennyiben költözésről lenne szó, azonnal rendelkezésre állnak, és óra díj alapján számítják a díjakat. Második óra leteltével, már csak minden megkezdett fél órát számítanak fel, ezáltal nincsenek rejtett költségek sem. Fix, óradíjban dolgoznak, melyeknek árlistáját a honlapon bárki megtekintheti. Nagyon nehéz tárgyaknál, zongoráknál, páncélszekrénynél, vagy esetleg egyéb súlyos bútornál is tehertaxi szolgáltatásukkal készséggel állnak rendelkezésre.

Költöztetés _ Herkules-Trans

Költöztetés _ Herkules-Trans

Költöztetés, Nemzetközi Költöztetés, Irodaköltöztetés. Amennyiben ránk bízza a költözést, biztosíthatjuk, hogy tárgyai, ingóságai a lehető legjobb kezekben lesznek. Vállaljuk lakások, cégek teljes vagy részleges költöztetését.

Költöztetés, gépszállítás

Költöztetés, gépszállítás

Vállaljuk az Ön által vásárolt termék házhozszállítását bútor- és műszaki boltokból!!! Költözik? Bútort vásárolt? Nehéz a zongora? Új irodába költözik? Hívjon! Mi segítünk! A több mint 15 éves szakmai tapasztalatunk alatt megtanultuk, hogy milyen egy sikeres költöztetés. A sikeres költözés titka: a minőség és a pontosság- minden tekintetben. Munkatársaink sok éves tapasztalattal, gyakorlattal rendelkeznek, aminek eredménye a sikeres költöztetés.

Költöztetés, Royal-Moving

Költöztetés, Royal-Moving

Nemzetközi költöztetői szolgáltatásunkkal egész Európában bárhonnan, bárhova megy is, tudjuk segíteni áttelepülését, letelepedését. Cégünk nem csak magánszemélyek, hanem irodák, cégek nemzetközi költöztetését is vállalja. Szolgáltatásunk természetesen a belföldi költöztetésre is kiterjed, tekintse meg árainkat, hívjon minket, kérdezzen.

Hirdetés
Költöztetés24 meglepetések helyett!

Költöztetés24 meglepetések helyett!

Vállalkozásunk több, mint húsz éve foglalkozik belföldi, és nemzetközi költöztetéssel, ennek köszönhetően nagy gyakorlatra tettünk szert, ami nagy segítség a gyors precíz munkavégzésben. A költöztetés területén teljes körű szolgáltatást nyújtunk: bútorszállítás, csomagolás, csomagoló anyagok biztosítása, bútorszerelés, lomtalanítás, pianínó-és zongoraszállítás, áruszállítás. Járműveink tiszták, megbízhatóak rendelkeznek a szükséges segéd eszközökkel. Legyen ön a következő elégedett ügyfelünk! Várjuk megrendelését!

Költöztetők - szállítók apróhirdetései

Költöztetők - szállítók apróhirdetései

Fuvarozás, futárszolgálat, költöztetés, szállítmányozás és ezzel kapcsolatos szolgáltatások ingyenes hirdetése.

M3 Logisztika

M3 Logisztika

Az M3 Logisztikai Kft. 10 éves múltra visszatekintő vállalkozás; két telephelyünkön, mintegy 10 hektáros területen Észak - Budapest rohamosan fejlődő régiójában szolgáljuk ki Partnereinket. Tevékenységi köreink: - Raktárak bérbeadása - Irodák bérbeadása - Szerződéses logisztikai szolgáltatás biztosítása Fő célunk, hogy költséghatékony megoldást tudjunk nyújtani Partnereinknek, minőségi szolgáltatásokkal párosítva!

Menyhárt fuvar ( Tatabánya )

Menyhárt fuvar ( Tatabánya )

-Fő tevékenységi körünk az iroda,illetve a lakossági költöztetés Tatabánya és környéke területén, illetve az ország bármely pontján rendelkezésre állunk. -Minden kedves új, és már meglévő ügyfeleink részére olcsón, megbízhatóan nyújtjuk költöztetés,árufuvarozás szolgáltatásunkat.

Mesteri költözések a költöztetésmester-től

Mesteri költözések a költöztetésmester-től

Cégünk költöztet irodát, lakást, műhelyt, ipari csarnokot. Ha egy igazán mesteri költöztetést szeretne hívja a költöztetés mestert. Teljes körű költöztetési szolgáltatás, csomagolással, bútorszereléssel, takarítással. Nálunk nincs lehetetlen csak tehetetlen. Albérlet költöztetés csak autóval. A gazdaságosság jegyében. Full szervíz asztalossal, vízvezeték szerelővel, villanyszerelővel a kényelemért. Nálunk nincs meglepetés, mi nem óradíjban dolgozunk. Önnek nem kell a hátunk mögött állni és az óráját nézni, hogy mennyi idő alatt végzünk, hiszen az óradíj az ön zsebét húzza. Mi kimegyünk a helyszínre, felmérjük az igényeket és adunk egy írásos egyösszegű!!! ajánlatot, amitől nem térünk el. A felmérés díj és kötelezettségmentes, tehát önnek nincs veszteni valója. Velünk csak jól járhat. Ha velünk költözik azért, ha nem akkor a felmérés alatt ellátjuk néhány olyan tanáccsal amit érdemes lehet megfogadni attól akinek ez a hivatása.

Miramare

Miramare

Légi fuvarozás esetén: * Gyors és pontos szolgáltatásunk keretében a világ bármely pontjára eljuttatjuk áruját, beleértve a különleges és veszélyes küldeményeket is. * Komplex szolgáltatásunk keretében folyamatos árukövetést, és információt biztosítunk. * Import küldeményét ugyancsak a világ bármely településéről könnyedén eljuttatjuk Önhöz. Valamennyi kiemelt relációban vállalunk door to door szolgáltatást.

Miskolc Varga Sándor

Miskolc Varga Sándor

Ha profi módon szeretne költözni, válasszon minket!

Mobilizator

Mobilizator

A MobilizátorŽ magasraktári és szállítási megoldásokra alkalmas, nemzetközi szabadalmi oltalom alatt álló logisztikai eszközrendszert alkotott, amelyet az Ön egyedi igényei szerint is folymatosan fejleszt és tökéltesít.

Tuti menü