Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Költöztetés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Profi - teherautó [8. oldal]
részletek »

Költöztetés képes leírás: Profi - teherautó [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: koltoztetes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 144 db
Répa Zoltán teherfuvarozó

Répa Zoltán teherfuvarozó

1991-ben alapítottam magánvállalkozásomat mely lakások, irodák és önkormányzatok hagyaték költöztetésével foglalkozik valamint lomtalanítás, sitt szállítás is tevékenységi körünket bővíti. A nap 24 órájában állunk a megrendelők rendelkezésére. Szolgáltatásunkat 1 db 3 tonnás Mercedes és egy Mazda ponyvás teherautóval látjuk el. Gyakorlott rakodókat természetesen biztosítunk a precíz szállítás érdekében az ország bármely pontjára

Roldo Rent

Roldo Rent

Welkom op de website van Roldo Rent, de specialist in verhuur van professioneel verhuismateriaal aan bedrijven. Op deze website vindt u informatie over verschillende soorten verhuizingen en welk verhuismateriaal voor uw verhuizing het meest geschikt is. U heeft een uitgebreide keuze uit diverse containers, boxen en ander hulpmateriaal. Of u de te verhuizen spullen toegankelijk wilt houden tijdens de verhuizing of juist veilig afgesloten, voor ieder type verhuizing biedt Roldo Rent een oplossing. U kunt berekeningen maken voor benodigde aantallen, een offerte aanvragen of direct bestellen. Alle verhuismaterialen staan uitgebreid omschreven. De materialen kunt u afhalen bij één van de depots of laten leveren op locatie.

Royalmunkaruha

Royalmunkaruha

Cégünk több éve foglalkozik munkaruhák és munkavédelmi termékek kis- és nagykereskedelmével.Nálunk mindent megtalál,ami nélkülözhetetlen a biztonságos munkavégzéshez. Minden termékünk Az Európai Unióba elfogadott szabványrendszernek megfelelnek. Reméljük hamarosan Önt is megelégedett partnereink soraiban találjuk

Schäfer Case

Schäfer Case

Állványrendszerek teljes egészének vagy egyes elemeinek az egyik legnagyobb gyártója és szállítója a raktártechnika, raktárberendezés, üzemberendezés, irodaberendezés, hulladékkezelés, komissiózás és anyagmozgatás területén.

Schwarz Tehertaxi

Schwarz Tehertaxi

Szolgáltatásaink: Házhozszállítás, lakás- és irodaköltöztetés, páncél, Pianínó- és zongoraszállítás Lomtalanítás, zsákos sittszállítás, konténeres sittszállítás Páncélszállítás, páncélszekrény szállítás Helyben rakodás Bútorszerelés Ki-, és berakodás Csomagolóanyagok széles választékát kínáljuk: kartondobozok, ragasztószalagok, buborékfóliák, amelyek a költözéshez elengedhetetlen kellékek

Servitius Transport

Servitius Transport

Ha költözni készül, kérje a Servitius Transport segítségét! Iroda- és lakásköltöztetésben az elsők között vagyunk Budapesten és vidéken egyaránt. Bútorszállítás, csomagolás, raktározás, lomtalanítás, nehéz tárgyak mozgatása sem okoz gondot számunkra, így az Ön számára sem, ha felkeres minket. Látogasson el honlapunkra, ahol minden információt megtalál szolgáltatásainkról, árainkról, valamint választ adunk a költöztetéssel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre. Ha valamiről mégsem találna megfelelő tájékoztatást, kérdezzen bátran emailben vagy hívja éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatunkat. Ne feledje, Önnek nem szakmája a költöztetés, minden kérdésre szívesen válaszolunk.

Siófok Fetromex Kft.

Siófok Fetromex Kft.

Igyekszünk megrendelőink megbízásait mindig maximális tudásunk, tapasztalatunk alapján teljesíteni. Korszerű járműparkunk alkalmassá tesz bennünket, hogy lakossági feladatainkon túl közületi partnereink megrendelésének is eleget tudjunk tenni. Munkánk és megrendelőink árujának biztonságát,pontosságát szolgálja járműveinkben a GPRS nyomkövető,GPS navigáció, CASCO biztosítás, fuvarozói árukár felelősség biztosítás. És persze munkatársaink tudása szorgalma, pontossága, igyekezete.

Hirdetés
SpeeDTranS

SpeeDTranS

HÁZHOZSZÁLL ITÁS , FUVAROZÁS , BUTORSZÁLL ITÁS , KÖLTÖZTET ES , LOMTALANITÁS , SZÁLLITMÁNYOZÁS NON-STOP 0-24 A NAP BÁRMELY ÓRÁJÁBAN FIX ÁRAINK A LEGMEGFELÖBBEK ES A LEGOLCSÓBBAK ! NINCS KIÁLLÁSI D IJ , NINCS ÓRADIJ , NINCS VÁRAKOZÁSI D IJ A LEGOLCSÓBB VAGYOK A PIACON !! TETELTÖL MENNYISEGTÖL FÜGGETLEN, AKÁR 1 TETEL SZÁLL ITÁSA IS !! ORSZÁGOSAN VÁLALOK FUVAROKAT , H IVÁSTÓL SZÁMITOTT AKÁR 1-2 ÓRÁN BELÜLIS, NON-STOP 024 !! SZAKSZERÜ PAKOLÁS ,IGENY ESETEN CSOMAGOLÁS , PAKOLÁS , RAKODÁS ! BUDAPESTI TELEPHELY !! DOBOZOS ZÁRT TEHEREUTÓ !! költöztetés,költözés,fuvar,fuvarozás ,non-stop,0-24,áruszállítás,árufuvarozás, olcsofuvar,házhozszállítás,szállítás K apcsolat : Tel: 06-20-9953814

Stampede Hungária Kft.

Stampede Hungária Kft.

Oldalainkon áttekintést kap irodánk nemzetközi szállítmányozás tevékenységéről, szolgáltatásairól, fuvar tarifáiról. Szolgáltatásaink közé tartozik többek között - Nemzetközi szállítmányozás - Belföldi szállítmányozás - Szállítmánybiztosítás - Raktározás, kiszállítás, disztribúció.

Szállítmányozás

Szállítmányozás

Forgalmunk legnagyobb részét a komplett,- rész,- illetve a gyűjtőszállítmányozás teszi ki. A partnereink minél magasabb szintű kiszolgálása érdekében 1999-ben bevezettük az MSZ EN ISO 9002:1996 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert.

Szeged Pannon Pakk 66 Kft

Szeged Pannon Pakk 66 Kft

A Pannon Pakk 66 Kft. lakossági és intézményi költöztetéssel, bútorszállítással, teherfuvarozással, belföldi áruszállítással foglalkozik.

Szentes D-TRIó-07 Kft.

Szentes D-TRIó-07 Kft.

Cégünk 9 éve foglalkozik közúti árufuvarozással. Ezen belül hűtve, illetve fagyasztva szállítással, költöztetéssel, darabáru-szállítással,é pítőanyag- szállítással. Elsősorban hűtést igénylő áruk szállításával foglalkozunk: élelmiszerek, gyógyszerek, virágok, félkész termékek expressz szállításával foglalkozunk. Nemzetközi fuvarozási tevékenységünk az Európai Unió területére terjed ki. A szállításokat kiemelkedően rövid határidővel, kedvező feltételekkel tudjuk teljesíteni. Partnereink számára folyamatos nyomonkövetést tudunk biztosítani GPS rendszerünk álltal. Ezen kívül fagyasztós teherautóinkkal rendszeresen járunk rendezvények, lakodalmak ,falunapok ételeinek ,italainak hűtésére.

Tároló konténerek

Tároló konténerek

A Eurobox Hungary Kft. csapata több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek tengeri és raktárkonténerek konténerek forgalmazásával, bérbeadásával. Egyedi konténer gyártással is foglalkoznak, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb méretű, és színű konténert. A container.hu oldalon hatalmas konténer választék várja az oldalra látogatókat, a szállitásra alkalmas konténerek mellett mobiliroda és hűtő konténer is megtalálható. A container.hu oldal üzemeltetője az Eurobox Hungary Kft., telephelye Budapesten, az Ócsai úton kényelmesen megközelíthető helyen található.

Teherautó bérlés  -Dádi Consult Kft

Teherautó bérlés -Dádi Consult Kft

Teherautó bérlés online foglalással kaució fizetése nélkül is költözéshez vagy áruszállításhoz. A kisteherautó vagy furgon már ?B? kategóriás jogosítvánnyal is vezethető. A teherautókat Budapest 22. kerületében veheti át. Bízza a vezetést másra, és vegye igénybe sofőrjeink szolgáltatásait! Foglaljon teherautót online! Furgon és kisteherautó bérlés Budapesten kaució nélkül is. A bérléshez csak személyi igazolványára, lakcímkártyájára és egy közüzemi számlára vagy bankszámla kivonatára, esetleg saját gépjárművének forgalmi engedélyére van szüksége. Nemcsak magánszemélyek, hanem vállaltok is bérelhetnek tőlünk. A bérelt teherautók ?B? kategóriás jogosítvánnyal is vezethetők. Amennyiben igénybe veszi sofőrjeink szolgáltatásait, eltekintünk a kaució letétbe helyezésétől.

teherautó bérlés - ha saját magad szeretnéd szállítani a bútorokat

teherautó bérlés - ha saját magad szeretnéd szállítani a bútorokat

Költözöl, de nem szeretnéd a személyes holmiidat idegenekre bízni? Félted a bútoraid épségét? Semmi probléma, weboldalunk segítségével tudsz magadnak találni megfelelő teherautót vagy furgont, amivel saját magad szállíthatod a cuccaidat. Elég egyszer megfogalmazni az ajánlatkérésedet, amit elküldés után weboldalunk kézbesít az összes olyan kölcsönzőnek, amelyek a beállított feltételeknek megfelelnek. Nem szabad a részletek felett sem elsiklani, mint pl. a terhelhetőség vagy a raktér mérete, hiszen nem mindegy hogy zongorát vagy franciaágyat kell szállítani. Pontosan meghatározott igényekre konkrét ajánlatokat fogsz kapni - várhatóan gyorsan és többet is - ez a szolgáltatásunk lényege. Egy ingyenes kényelmi szolgáltatás az ajánlatkérők részére, hogy gyorsan, több ajánlatot tudjanak bekérni a kölcsönzőktől. A kölcsönzők az ajánlataikat direkt Neked fogják megküldeni, ha éppen van szabad kapacitásuk. Hogy kik kapták meg az ajánlatkérésedet egy visszaigazoló e-mailben megküldjük neked, így nem kell keresgélni az Interneten hogy megtaláld a kölcsönzők elérhetőségeit - ha nem tudsz meglenni telefonálás nélkül, célirányosan fel is hívhatod őket. Sok sikert a teherautó bérléshez!

Tuti menü