Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Költöztetés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Tehertaxi - VIG [9. oldal]
részletek »

Költöztetés képes leírás: Tehertaxi - VIG [9. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: koltoztetes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 144 db
Tehertaxi Költöztetés Budapesten

Tehertaxi Költöztetés Budapesten

Üdvözlöm,cégünk budapesti telephellyel rendelkező költöztető-fuvarozó Magyar vállalkozás.Több éves tapasztalatunk van a költöztetés tehertaxi vagy éppen a lomtalanítás területén.Munkatársaink bármikor készen állnak a megmérettetésre az azonnali munkára.Dobozokat csomagoló anyagokat is biztosítunk,hogy ezzel is megkönnyítsük a dolgok menetét,és stressz mentes költöztetést produkáljunk.Tehertaxi szolgáltatásunk azonnal igénybe vehető semmilyen elő regisztráció nem szükséges.Költözik vagy csak pár tételnyi szállítandó ingósága van,minket kereshet bátran.

Tengeri és légi áruszállítás

Tengeri és légi áruszállítás

Profilunk a következő tevékenységekre terjed ki: szállítmányozás, belföldi árufuvarozás, nemzetközi szállítmányozás, tengeri és légi áruszállítás, és csomagoltatás. Amiket szállítunk: általános kereskedelmi áruk, high-tech elektronikai árucikkek, nagyértékű árucikkek, veszélyes és érzékeny árucikkek, személyes ingóságok, élő állat, romlandó árucikkek. Kapcsolódó szolgáltatásaink a következők:légi futárszolgálat, vámügynökség, az összes légitársasággal összeköttetésben lévő közvetlen helyfoglalási rendszer, raktárak, teherautók, csomagolóanyagok, háztól-házig szolgáltatás.

Trézsi Kft költöztetés Budapest

Trézsi Kft költöztetés Budapest

Munkatársaink sokéves tapasztalatának, megbízhatóságának hála, teljes biztonságban tudhatja nálunk értékeit. Tevékenységünk célja, hogy Megrendelőink számára ne okozzon problémát, gondot a költözés, hanem pozitív történésként tekintsenek rá. Számos, a költözködés alatt felmerülő kérdésben az általunk nyújtott szolgáltatások széles köre jelenthet megoldást: zongoraszállítás, páncélszekrény szállítás, antik bútor szállítás, raktározás, csomagolóanyag biztosítás, iratmegsemmisítés, nemzetközi költöztetés, újonnan vásárolt bútorok házhoz szállítása, bútorszerelés, dobozok kölcsönzése, eladása, helyben történő bútormozgatás, bútorok felhúzása-leengedése, rakománybiztosítás. Szolgáltatásaink sokszínűsége a Megrendelők igényeihez igazodnak, így egyre bővülnek az évek előrehaladtával. Munkánk minősége viszont állandó, hiszen a pontosság, szervezettség, tisztaság, megbízhatóság követelményeinek minden alkalommal sikerül megfelelnünk. Korszerű járműveink biztosítják, hogy szállítmányaink teljes épségben jutnak el a kijelölt helyszínre. További információkért tekintse meg weblapunkat, ahol árainkról is tájékozódhat, illetve referenciáink sora is fémjelzi szakmai tapasztalatunkat.

Trézsi Kft.

Trézsi Kft.

Cégünket a költöztetés területén szerzett több éves tapasztalat után alapítottuk meg. Társaságunk célja a megbízható, korrekt, gyors, biztonságos költöztetés megvalósításán túl a költöztetés teljes lefolyásának megszervezése, irányítása, kontrollálása. Felkészültségünknek és tapasztalatainknak köszönhetően hasznos szervezési tanácsokkal tudjuk ellátni.

Ügyfélbarát költöztetés

Ügyfélbarát költöztetés

A kicsitől a nagyig, a könnyűtől a nehézig vállaljuk az Ön, Önök által megadott fuvarozási feladatok elvégzését. Kollégáink több évtizedes szakmai tapasztalattal és hozzáértéssel végzik a munkájukat. Profilunk Lakossági költöztetés bútorok szállítása irodai berendezések szállítása, költöztetésekézi rakodás Továbbá zongora költöztetés dobozos költözéshez segítség helybeli költöztetés hozzáértő antik bútor szállítás bútorszállítás páncélszekrény szállítás lakossági és céges költöztetés iroda költöztetés megbízható elszámolás trükkök nélkül Budapest és az ország egész területén a hét minden napján, hétfőtől vasárnapig. Nincsenek trükkös felárak, utólagos plussz számítások. Az előre megbeszélt és kikalkulált árak alapján dolgozunk. Budapest és az ország egész területén a hét minden napján, hétfőtől vasárnapig. Nincsenek trükkös felárak, utólagos plussz számítások. Az előre megbeszélt és kikalkulált árak alapján dolgozunk.

Veri-trans Bt.

Veri-trans Bt.

Költöztetéseinkhez külön kartondobozokat és csomagolóanyagokat tudunk biztosítani. Mind belföldön, mint külföldön több éve folytatott költöztetés adja azt a nagyfokú tapasztalatot és gyakorlatot, ami a csomagolás módjának megválasztását biztosítja.

Víg-Pack Kft. - Budapest költöztető

Víg-Pack Kft. - Budapest költöztető

Egy olyan vállalkozásra lenne szüksége, ahol jelentős gyakorlattal és nagy tapasztalattal rendelkeznek a költöztetéssel, bútorszállítással, valamint lomtalanítással kapcsolatos szolgáltatások nyújtása terén? Akkor a Vig-pack Teher honlapján a lehető legjobb helyen jár! Referenciáinkat honlapunkon megtekintheti, ahol a szolgáltatásaink áraival kapcsolatban is tájékozódhat. Több évvel ezelőtt kezdtük meg tevékenységünket, mely idő alatt számos elégedett megrendelőre tettünk szert. A részletekért és további információkért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

VIG-PACK Kft. - Költöztetés

VIG-PACK Kft. - Költöztetés

Cégünk, a budapesti székhelyű Vig-Pack Teher több, mint egy évtizedes tapasztalattal foglalkozik költöztetéssel, szállítással, lomtalanítással és takarítással, kedvező árakon, gyorsan, magas színvonalon, garanciálisan s akár éjjel-nappali munkavégzéssel. Költözése alkalmával mi nagy odafigyeléssel szállítjuk el lapraszerelt vagy értékes antik darabjait is. Az átalakításkor keletkezett sittet, lomokat mi elszállítjuk, a környezetünk megóvása, tisztán tartása érdekében. A megrendelő kérése esetén a költöztetést csomagolással és bútorszereléssel is lehet kérni.

Tuti menü