Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Költöztetési raktározás képes leírás - Költöztetés.tlap.hu
részletek »

Költöztetési raktározás - Költöztetés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: koltoztetes.tlap.hu » Költöztetési raktározás
Keresés
Találatok száma - 12 db
A-Z Teher

A-Z Teher

FUVAROZÁS, KÖLTÖZTETÉS, ÁRUSZÁLLÍTÁS

Alexdeliver 3B Kft

Alexdeliver 3B Kft

Belföldi költöztetés és nemzetközi költöztetés, áruszállítás csomagolással, pianínó szállítás és raktározás. Költöztetés - Alexdeliver 3B Kft

Bgs trans-imex Kft.

Bgs trans-imex Kft.

BGSTRANS,BGSTRANS BAJÓT, NEMZETKÖZI FUVAROZÁS ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Csacsitransz Kft.

Csacsitransz Kft.

Költöztetés, szállítás magánszemélyek és közületek részére. Vállaljuk lakások, házak, irodák, irodaházak költöztetését, lomtalanítását, épületen belüli átrendezését. Igény szerint csomagolunk vagy csomagolóanyagot kiszállítunk. Szükség szerint rakodási és szerelési feladatokat is elvégzünk. Akár egy tételt is viszünk. HÉTVÉGÉN IS HÉTKÖZNAPI ÁRAKON!

Gl Zsiga

Gl Zsiga

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás... Költöztetés Laká s, albérlet, családiház költöztetés, valamint iroda, üzlet és raktár költöztetés Budapest, Pest-megye, vagy akár vidéki címekre is. Igény esetén a csomagolásban, a bútorok szét- és összeszerelésében is segítünk... Lakás, albérlet, családiház költöztetés. Áruszállítás, fuvarozás belföldön és Európa szerte. Lomtalanítás, zsákos sittszállítás. Hasznos tippek, tanácsok költözködés esetére.

Konténer Hungária

Konténer Hungária

Társaságunk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja partnerei számára: Az alábbi típusú konténerek bérbeadása, kiadása és értékesítése, rövid átfutási idővel: * Használt 20' és 40' tengeri raktárkonténerek; * Új 20' tengeri raktárkonténerek; * Felújított 20' és 40' raktárkonténerek; * 20' és 40' ISO hűtőkonténerek; Egyedi igények alapján konténerek gyártása. A forgalmazott konténerek szállítása és telepítése az ország minden pontjára.

Kontéren, Raktárkonténer

Kontéren, Raktárkonténer

A kontener.hu a különböző tipusú szabvány konténerek kereskedelmével, bérletével, átalakításával és javításával, valamint igény esetén egyedi méretű konténerek gyártásával is foglalkozik . /-Konténer értékesítés, vásárlás, konténerek bérbeadása-/ Hőszigetelt raktárkonténer gyártása és használt- és új hűtőkonténer forgalmazása. Konténer szállítás és telepítés az ország minden pontjára.

Költöztet

Költöztet

Profi hazai, és nemzetközi költöztető cég, teljes körű kiegészítő szolgáltatásokkal. Csomagolás, tanácsadás, és természetesen költöztetése Budapesten, és vidéken is, sőt akár külföldre is. Mi egy profi cég vagyunk, komoly teherautókkal, és komoly szakemberekkel, nem pedig kényszervállalkozók.

Hirdetés
M3 Logisztika

M3 Logisztika

Az M3 Logisztikai Kft. 10 éves múltra visszatekintő vállalkozás; két telephelyünkön, mintegy 10 hektáros területen Észak - Budapest rohamosan fejlődő régiójában szolgáljuk ki Partnereinket. Tevékenységi köreink: - Raktárak bérbeadása - Irodák bérbeadása - Szerződéses logisztikai szolgáltatás biztosítása Fő célunk, hogy költséghatékony megoldást tudjunk nyújtani Partnereinknek, minőségi szolgáltatásokkal párosítva!

Mobilizator

Mobilizator

A MobilizátorŽ magasraktári és szállítási megoldásokra alkalmas, nemzetközi szabadalmi oltalom alatt álló logisztikai eszközrendszert alkotott, amelyet az Ön egyedi igényei szerint is folymatosan fejleszt és tökéltesít.

NiT Hungary

NiT Hungary

NIT Hungary - Magánvállalkozók Nemzetközi Fuvarozó Ipartestülete

Tuti menü