Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Légi költöztetés, árú szállít képes leírás - Költöztetés.tlap.hu
részletek »

Légi költöztetés, árú szállít - Költöztetés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: koltoztetes.tlap.hu » Légi költöztetés, árú szállít
Keresés
Találatok száma - 5 db
KKV szállítás

KKV szállítás

A DHL Global Forwarding a légi- és tengeri szállítás mellett különböző szállítmányozási módozatokat kombináló multimodális - leggyakrabban tengeri-légi, illetve vasúti-légi - megoldásokat kínál a világ 220 országába. Kedvező árak, gyors tranzitidő, rugalmas megoldások Ázsiától Amerikáig a kis- és középvállalkozások igényeire szabva.

Miramare

Miramare

Légi fuvarozás esetén: * Gyors és pontos szolgáltatásunk keretében a világ bármely pontjára eljuttatjuk áruját, beleértve a különleges és veszélyes küldeményeket is. * Komplex szolgáltatásunk keretében folyamatos árukövetést, és információt biztosítunk. * Import küldeményét ugyancsak a világ bármely településéről könnyedén eljuttatjuk Önhöz. Valamennyi kiemelt relációban vállalunk door to door szolgáltatást.

Pannon Air Cargo Kft.

Pannon Air Cargo Kft.

ÉLVONALBAN A LÉGVONALBAN Cégünk a Pannon Air Cargo Kft. fő tevékenysége a légi-, közúti- és tengeri szállítmányozás valamint vámkezelési-,logisztikai és disztribúciós szolgáltatások nyújtása. Cégünk a Pannon Air Cargo Kft. fő tevékenysége a légi-, közúti- és tengeri szállítmányozás valamint vámkezelési-,logisztikai és disztribúciós szolgáltatások nyújtása . Alapelvünk , hogy mind Magyarországon,mind külföldön a legjobb,legrugalmasabb és legmegbízhatóbb szolgáltatást nyújtsuk vásárlóinknak,megteremtve ezáltal a hosszútávú kapcsolat alapjait is. Világszerte meglévő partneri kapcsolataink révén mindenütt készen állunk vásárlóink igényeinek kiszolgálására. Célunk az is, hogy a vásárlóink munkáját,könnyebbé tegyük, az idő- ,és munkaráfordításaikat csökkentsük. További értékünk, hogy profi és magasan képzett munkatársaink révén a nap bármely szakában a vásárlóink rendelkezésére állunk.

Tengeri és légi áruszállítás

Tengeri és légi áruszállítás

Profilunk a következő tevékenységekre terjed ki: szállítmányozás, belföldi árufuvarozás, nemzetközi szállítmányozás, tengeri és légi áruszállítás, és csomagoltatás. Amiket szállítunk: általános kereskedelmi áruk, high-tech elektronikai árucikkek, nagyértékű árucikkek, veszélyes és érzékeny árucikkek, személyes ingóságok, élő állat, romlandó árucikkek. Kapcsolódó szolgáltatásaink a következők:légi futárszolgálat, vámügynökség, az összes légitársasággal összeköttetésben lévő közvetlen helyfoglalási rendszer, raktárak, teherautók, csomagolóanyagok, háztól-házig szolgáltatás.

Tuti menü