Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyarországi költöztető cégek képes leírás - Költöztetés.tlap.hu
részletek »

Magyarországi költöztető cégek - Költöztetés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: koltoztetes.tlap.hu » Magyarországi költöztető cégek
Keresés
Találatok száma - 26 db
3 Takács trans

3 Takács trans

Költöztetés, lakossági és iroda költöztetés, szállítmányozás magas színvonalon. Ipari költöztetés. Raktározás és gépszállítás, áruterítés, szállítmányozás és bútorszállítás, fuvarszervezés.

A Költöztető

A Költöztető

Üdv.! Én egy egyéni vállalkozó vagyok. A honlapomon az elérhetőségeim szerepelnek. És az árak amivel dolgozok. Vállalok áruszállítás, fuvaros, fuvarozás, költöztetés, lomszállítás, lomtalanítás, szállítás, szállítmányozás, teherautó, teherfuvarozás, teherszállítás, budapest, árumozgatás, rakodás, rakodó, bútorszállítás, belföld, bútormozgatás, iroda, költöztető, fuvarozó, árufuvarozás, tehertaxi, árurakodás, főtaxi, szállításfuvarozás, fuvar, költözés, egy tétel, darab árú fuvarozását.

A.C.Trans

A.C.Trans

Szolgáltatásaink:1 - 24 tonnás tehergépkocsikkal. Darabáru szállítás, építőanyag szállítás, élelmiszer-szállítás, stb... Speciális felépítményű járművek. Az egyszobás lakástól a luxus villáig mindent elköltöztetünk. Raktár, üzem, gyár nem akadály! Munkában megedződött, tapasztalt, profi rakodókkal. Bízza ránk a munka nehezét! A szállítandó bútorokat, berendezési tárgyakat kívánságra külön térítés ellenében becsomagoljuk. Teljes szállítási garanciát csak csomagolt árura tudunk vállalni) Nagyobb munka esetén, Budapesten ingyen felmérést végzünk, ha szükséges. Szakképzett rakodókkal Speciális igényeknek megfelelően. Költöztetéshez, gépmozgatáshoz, hangszerszállításhoz, raktárrendezéshez, bútortologatáshoz, rakosgatáshoz, stb. Igény szerint a szállítandó áru becsomagolását is vállaljuk. (Teljes szállítási garanciát csak csomagolt árura tudunk vállalni) Külön kívánságra a csomagolóanyagot beszerezzük és kiszállítjuk. Gép- és páncélszekrény szállítás, mozgatás, szakképzett rakodókkal, profi szállítókkal. Hangszerszállítás.

Alexmoving Kft

Alexmoving Kft

Idén is korrekt árakkal állunk megrendelőink szolgálatában. Országos szinten vállaljuk magánszemélyek és közületek teljes körű költöztetését. Számunkra fontos az ügyfeleink 100%-os elégedettsége, ezért mindig a tökéletességre törekszünk. Bútort szét és összeszerelünk, csomagolunk, raktározunk, különleges kérésekhez is igazodunk. Árainkról, szolgáltatásainkról bővebb információt weboldalunkon talál, vagy hívja bizalommal a megadott telefonszámot! 2011-ben is Önökért dolgozunk!

Assix Logistics Rt.

Assix Logistics Rt.

Cégünk egyik legnagyobb előnye, hogy a megbízó igényeinek és az áru jellegének függvényében a legmegfelelőbb megoldásokat dolgozzuk ki.

Auer-butórsped

Auer-butórsped

a költözést megelőző ingyenes felmérés, tanácsadás a költözéshez szükséges csomagolóanyag bérbe adása - eladása bútor szét,- összeszerelés be,- és kicsomagolás költöztetés saját tehergépjárművel, saját emberekkel háztól - házig szükség szerinti raktározás vámkezeltetés

Bízza ránk a költöztetést! villamkoltoztetes.hu

Bízza ránk a költöztetést! villamkoltoztetes.hu

Személyre szabott költöztetés ajtótól ajtóig, Budapesten és vidéken! Tudjuk, hogy nincs két egyforma költözés, nálunk Ön és az Ön igényei a legfontosabbak! A rakodás és a bútorszállítás mellett a ki- és a becsomagolást is elvégezzük, ha szeretné. Mikor zongorát vagy páncélszekrényt kell költöztetni, ránk akkor is számíthat! A pontosságot és kedvező árakat garantáljuk, ahogyan azt is, hogy egyetlen bútora sem fog megsérülni a szállításkor. A fentieken túl nehézgép-szállításban is profik vagyunk. Azt is jól tudjuk, hogy az irodaköltöztetés egy külön műfaj, de ezzel is nyugodtan megbízhat bennünket, hiszen van benne tapasztalatunk!

Blade Logistic Hungary Kft.

Blade Logistic Hungary Kft.

A Blade Logistic Hungary Kft költöztetéssel és lomtalanítással foglalkozik, illetve ezekben segítünk kedves ügyfeleink számára, szolgáltatásaink Budapesten vehetőek igénybe. Kiváló munkatársakkal rendelkezünk, akik mindent megtesznek ügyfeleink elégedettségéért, nagy tapasztalattal rendelkezünk. Mindig pontosak és gyorsak vagyunk, így ügyfeleink elégedettek szoktak lenni velünk. Fő szolgáltatásunk a költöztetés, mi segítünk önnek átpakolni új otthonába, ezen kívül foglalkozunk teherszállítással is, valamint lomtalanítást is vállalunk. További információkért látogasson el weboldalunkra, ahol többek között lehetősége van online árajánlat kérésre is!

Hirdetés
Cent-R Line Kft.

Cent-R Line Kft.

költözés, költöztetés, nemzetközi költözés, nemzetközi költöztetés, rakodás, rakodo, rakodók, szállítás, nemztetközi szállítás fuvarozás rakodo.hu koltozes.eu költözés.hu költözz. költözik, költöztető, költöztetők

Cityteher

Cityteher

Költöztetés Bútorszállítás Belső anyagmozgatás Kisgépszállítás Billencsek Konténerek Önrakodó autók Földmunka

Dumics Kft. Szállítmányozás és Költöztetés

Dumics Kft. Szállítmányozás és Költöztetés

Belföldi- és nemzetközi fuvarszervezés, árufuvarozás, költöztetés, bútorszállítás, daruzás, vámügyintézés - teljes körű tanácsadás, melyet alapos tervezés előz meg, a munka gyors és szakszerű lefolyása érdekében. A hét minden napján, 0-24 óráig igénybe veheti szállítási és költöztetési szolgáltatásainkat az ország egész területén.

Efenti Trans

Efenti Trans

Vállalunk belföldön és külföldön mindennemű fuvaros munkát. Költöztetünk, árut terítünk, fuvarozunk, vagy csak ha Ön vett egy bútort vagy mosógépet és nem tudja haza vinni, mi megoldjuk. Hívjon bátran. Áru biztosítással is rendelkezünk. Weboldalunkon megtekintheti árainkat. Cégünk fő tevékenysége a belföldi és nemzetközi közúti áruszállítás az Európai Unió területén. Cégünk szemléletéhez tartozik, hogy az áru a megfelelő időben a megadott helyre érkezzen zökkenőmentesen. Fontos számunkra a megbízó elégedettsége, így a különböző igényeket figyelembe vesszük, és rugalmasan kezeljük a kéréseket. Füsi Nikolett 36-20-777-0095 office@efentitrans.com

Enzo-Trans

Enzo-Trans

égünk 1990-ben alakult. Kezdettől fogva foglalkozunk komplett költöztetéssel, szükség esetén csomagolással, bútorszereléssel. Külföldre vámügyintézést vállalunk. Természetesen belföldre is szállítunk. Vállalunk belföldre, akár rövid távra is, és külföldre, Európa területére: Költöztetést, darabáru szállítást, bármilyen típusú zongorát, akár kisebb mennyiségű bútort, ingóságot is. Antik és koloniál vagy barokk bútor sérülésmentes szállításában is gyakorlottak vagyunk.

Fuvarbörze

Fuvarbörze

A www.fuvarborze.biz azért jött létre, hogy a mindennapi rutinfeladatokat, mint az üres kapacitáshoz szállíttató vagy az üres kocsi keresése még gyorsabban, hatékonyabban, már-már automatikusan menjen, csökkentve ezzel a keresési munkával járó költségeket, a hirdetési költségeket. Így a szállíttatni kívánó ügyfelek böngészhetik a fuvarozók szabad kapacitásait és visszautóit, a fuvarozók pedig böngészhetik a szállíttatók által feltöltött elszállításra váró rakományokat és egyéb munkaajánlatokat. Rendszerünk igen egyszerűen, ám nagyon hatékonyan és praktikusan üzemel. Jellemző rá a könnyű használhatóság és az áttekinthetőség. Nálunk a Fuvarozók ingyen és korlátlanul böngészhetnek az elszállításra váró rakományok és a meghirdetett munkaajánlatok között. Az itt regisztrált Fuvarozók bejelentkezés után szabadon jelentkezhetnek a rakományokra, munkaajánlatokra és megtehetik árajánlataikat a Szállíttatók felé.

Iroda-költöztetés és bútorszállítás

Iroda-költöztetés és bútorszállítás

Költöztető cégünk 1993-ban alapított magánvállalkozás. Lakás költöztetéssel valamint irodaköltöztetéssel foglalkozik. Kezdetben egy teherautóval és a hozzá tartozó gyakorlott rakodó személyzettel végeztünk költöztetéseket, mára öt teherautóval állunk megrendelőink rendelkezésére. Autóink 7,5 tonnás,valamint 3,5 tonnás bútorszállító teherautók, melyek az év bármely napján állnak megrendelőink szolgálatára az ország bármely pontjára való költöztetésre.

Tuti menü