Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vidéki költöztetők képes leírás - Költöztetés.tlap.hu
részletek »

Vidéki költöztetők - Költöztetés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: koltoztetes.tlap.hu » Vidéki költöztetők
Keresés
Találatok száma - 14 db
Győr zoga56

Győr zoga56

Költöztetés, Árufuvarozás, Lomtalanítás belföldön, bemutatkozó oldal

Hórukk Speed - Sándorfalva

Hórukk Speed - Sándorfalva

A Hórukk-Speed Fuvarozó, Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaságot 2000. október 17.-én alakította meg két barát. Elsődleges céljuknak a költöztetési feladatok minél jobb elvégzését tekintették. Kezdetben egy darab 3,5t összsúlyú tehergépjárművel végezték feladatukat. Elég hamar kiderült, hogy ez az egy gépjármű kevés lesz a megbízásaik teljesítéséhez. Mintegy két hónap elteltével megvették a cég történetének első 7,5t teherbírású gépjárművét. Ez a fiatalabb tehergépjármű minőségi fejlődést is hozott a cég életében. A korszerűbb gépjárművel jobban tudtak megfelelni megbízóik igényeinek. 2001. tavaszán elérkezettnek látták az időt, hogy belevágjanak életük addigi legnagyobb kihívásának. Megpályázták, majd meg is nyerték a Démász Rt. székházának ki- és beköltöztetését. Munkájuk elismeréseként a költözés befejezését követően a Démász Rt. szerződést ajánlott a Hórukk-Speed bt.-nek, melyet örömmel elfogadtak. A Hórukk-Speed bt. életében hatalmas változásokat okozott ez a munka. Egyre több megbízás érkezett cégektől, irodáktól, melyek nem várt módon növelték a lakossági megbízásokat is.

Kecskemét Kültöztessen velem

Kecskemét Kültöztessen velem

Igyekszünk korrekt, magas színvonalú munkát elérhető áron elvégezni. Iránymutatónk a megbízhatóság, az igényesség, pontos munka. Munkáink egy részét a megelégedett ügyfelek elmondásainak köszönhetjük. Jelenleg 6 - mindenre elszánt - érettségizett, egyenöltözettel ellátott fiatalember és három ponyvás, a költöztetésre abszolút felszerelt autóval dolgozunk. A három, különböző méretű autót mindig az optimális munkára tudjuk küldeni. Nagyobb volumenű iroda, nagyobb családi ház, kúria költöztetése az összeszokott csapatnak több autóval sem akadály.

Költöztetés olcsón Debrecenben

Költöztetés olcsón Debrecenben

Ha eljött az ideje, hogy cégük telephelyét-irodáját egy nagyobbra cseréljék, vagy éppen családjával dönt egy kényelmesebb vagy szebb ingatlan mellett mint az eddigi, a költöztetés folyamatához szüksége lesz egy megbízható, gyors, és rutinos költöztető csapatra. Debrecenben ajánljuk figyelmébe a Mi költöztető csapatunkat amely családi vállalkozás és már több mint 30 éve végzi tevékenységét. Megkeresése után egy kollégánk Debrecen területén kiszáll otthonába-irodájába és helyszínen tesz ajánlatot.

Költöztetés percdíjon

Költöztetés percdíjon

Költöztető cégünk kedvező árakkal, percdíjas szolgáltatással áll az ügyfelek rendelkezésére. Tehertaxi szolgáltatásunk önállóan, illetve alkalmazott költöztetőinkkel is megoldható. Költöztetés összeszokott brigáddal, megbecsült szállító munkásokkal. Lomtalanítás tetszőleges számú rakodóval emeletdíj nélkül. Hívjon bennünket, ha bútorait vagy árút kell szállítani, mi segítünk! A szállítás során a ránk bízott teher biztosítva van. Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján 0-24 óráig várja hívását. Látogasson el weboldalunkra, olvassa el valós ajánlóleveleinket!

Költöztetők - szállítók apróhirdetései

Költöztetők - szállítók apróhirdetései

Fuvarozás, futárszolgálat, költöztetés, szállítmányozás és ezzel kapcsolatos szolgáltatások ingyenes hirdetése.

Miskolc Varga Sándor

Miskolc Varga Sándor

Ha profi módon szeretne költözni, válasszon minket!

Pécs Kenguru Tehertaxi

Pécs Kenguru Tehertaxi

Cégünk költöztetéssel, bútorszállítással, ömlesztett áruk szállításával, konténerszállítással foglalkozik, de a tehertaxi szolgáltatás és a gólyadarus autót igényl˜ feladatok is kínálatunk részét képezik.

Hirdetés
Siófok Fetromex Kft.

Siófok Fetromex Kft.

Igyekszünk megrendelőink megbízásait mindig maximális tudásunk, tapasztalatunk alapján teljesíteni. Korszerű járműparkunk alkalmassá tesz bennünket, hogy lakossági feladatainkon túl közületi partnereink megrendelésének is eleget tudjunk tenni. Munkánk és megrendelőink árujának biztonságát,pontosságát szolgálja járműveinkben a GPRS nyomkövető,GPS navigáció, CASCO biztosítás, fuvarozói árukár felelősség biztosítás. És persze munkatársaink tudása szorgalma, pontossága, igyekezete.

Szeged Pannon Pakk 66 Kft

Szeged Pannon Pakk 66 Kft

A Pannon Pakk 66 Kft. lakossági és intézményi költöztetéssel, bútorszállítással, teherfuvarozással, belföldi áruszállítással foglalkozik.

Szentes D-TRIó-07 Kft.

Szentes D-TRIó-07 Kft.

Cégünk 9 éve foglalkozik közúti árufuvarozással. Ezen belül hűtve, illetve fagyasztva szállítással, költöztetéssel, darabáru-szállítással,é pítőanyag- szállítással. Elsősorban hűtést igénylő áruk szállításával foglalkozunk: élelmiszerek, gyógyszerek, virágok, félkész termékek expressz szállításával foglalkozunk. Nemzetközi fuvarozási tevékenységünk az Európai Unió területére terjed ki. A szállításokat kiemelkedően rövid határidővel, kedvező feltételekkel tudjuk teljesíteni. Partnereink számára folyamatos nyomonkövetést tudunk biztosítani GPS rendszerünk álltal. Ezen kívül fagyasztós teherautóinkkal rendszeresen járunk rendezvények, lakodalmak ,falunapok ételeinek ,italainak hűtésére.

Tuti menü